dimarts, 7 de maig del 2013

QUINA ALEGRIA, EL LLUC GUANYA!!


Tenim molt bones notícies: El Lluc ha vençut aquesta lluita!!!!

La setmana passada el Lluc va tenir la consulta amb el seu metge per saber con havien sortit els resultats de les seves proves. Afortunadament tot ha sortit correcte i el tumor ha estat eliminat per complet. Queden les revisions periòdiques durant els propers 5 anys i anar controlant també la Histiocitosis.
El següent pas que han de fer és extraure el catèter que porta al pit, per on li han estat fent la quimioteràpia durant tot aquest temps. 
Aquesta operació costarà aproximadament 2000€. Per poder ajudar a fer front a aquesta despesa, us recordem que estem preparant un sorteig solidari. Triatletes con Roger Roca, Marcel Zamora, Clemente Alonso, Cesc Godoy, Ivan Raña, Saleta Castro y Alejandro Santamaría,  s’uneixen a nosaltres  i ens signen una samarreta per poder sortejar-la. 
De la mateixa manera, la Fundació Ametller i Casa Ametller s’uneixen a aquesta iniciativa i ens obsequien amb una panera de fruita, per contribuir a tenir una vida saludable.
Molt aviat ja podreu comprar les paperetes, però tots aquells que prefereixin reservar-les, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al mail contuayudapodremos@gmail.com. Recordeu que cada participació consta de 4 números i el seu preu serà de 5€. El sorteig serà el proper dia 28 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada