divendres, 10 de maig del 2013

PREPARATS PEL SORTEIG

Us volia comentar que la setmana que ve Artyplan ja tindrà fetes les paperetes pel Sorteig Solidari. 
Els que encara no ens hàgiu encarregat les participacions, us podeu posar amb contacte amb nosaltres al mail contuayudapodremos@gmail.com . Aquells que preferiu comprar les participacions directament podreu fer-ho a partir del 20 de maig a Distance o bé als centres de David Serra Fisioterapia

Us recordo que aquest sorteig és per ajudar a pagar l'operació del Lluc, que consisteix en retirar-li el catèter que porta al pit, per on li han estat fent la quimioteràpia durant tot aquest temps.


Us recordo que sortegem una samarreta signada per grans atletes que es dediquen a fer duatlons i triatlons, i una panera de fruita, obsequi de la Fundació Ametller, per contribuir a una vida saludable. 

Un cop més, només em queda agrair-vos de tot cor, a tots els que d'una manera o altre, heu fet possible poder ajudar a pagar el tractament del meu nebot Lluc, que ha tingut la gran sort, tant ell, com tota la família, de comptar amb gent solidaria, com sou tots vosaltres i fer que tot aquest projecte fos, no només una idea, si no una gran realitat. I tant de bo puguem continuar amb aquest projecte i ajudar a altres persones que també ho necessiten, tant o més que el Lluc. 

Un milió de gràcies a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada