diumenge, 14 d’abril del 2013

UN COP DE MÀ, UN DIA GENIAL!!

 Avui ha estat un dia genial, ens hem llevat i hem anat a la festa solidaria: DONA UN COP DE MA.

Pels que no heu sentit parlar d’aquesta festa, us explico de què es tracta:
La “Festa Uncopdemà, pels nens i nenes del món” neix de la col·laboració entre la Fundació real dreams com a impulsora de l'esdeveniment i el Parc d’Atraccions del Tibidabo, que insereix aquesta festa solidària dins del seu marc d’acció social. Gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona, arriben a més persones que volen donar Uncopdemà.

Les entitats no lucratives que hi participen, organitzen tallers i activitats infantils per tots els nens i nenes. A més, comptem amb actuacions per a tothom!

Els objectius de la Festa Uncopdemà neix amb la voluntat de sensibilitzar i donar a conèixer a les famílies de Barcelona que existeix una altra realitat social que afecta a milions d’infants, aquí i arreu del món. L'objectiu és apropar als ciutadants la important tasca que fan les entitats de Barcelona que treballen per la infància.

Aquest any han col·laborat:



Us recomano que hi aneu l’any vinent, és una manera de passar un dia maco i col·laborar amb tants nens que ho necessiten. Però si encara voleu col·laborar-hi aquest any, ho podeu fer en el següent enllaç:

                                  http://www.uncopdema.org/doacutena-uncopdemagrave.html

Us deixò unes fotografies de la festa


           


 



 

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada