dimarts, 25 de desembre del 2012

Bon Nadal i bones festes a tothom!

Si res hem après és que, malgrat tot, no hem de perdre mai el bon humor.

Aquí us deixo una felicitació molt especial de Lluc: només heu de clicar aqui.


BON NADAL A TOTHOM!

diumenge, 16 de desembre del 2012

Ja som a La Marató de TV3

Des d'aquí, volem donar les gràcies a La Marató de TV3 per l'oportunitat que ens ha donat per explicar la nostra historia al seu blog i així intentar arribar a molta més gent i aconseguir que la gent continuï ajudant-nos solidàriament en aquest projecte.

És cert que el blog el vam començar amb molta il·lusió, pensant que tant de bo aconseguíssim arribar a la gent i fer realitat el nostre somni. Però teníem molt clar que no és pas gens senzill, d'aconseguir que la gent que no et coneix confiï en tu --en aquest cas, en aquest projecte-- i acabi fent la seva aportació. Però la iniciativa va funcionant, ens van coneixent i la gent ens ajuda dins les seves possibilitats i de la manera que poden. Així que, un cop més: moltes gràcies a tots!

Podeu veure el nostre escrit publicat a la Marató de TV3 aquí.

dimecres, 12 de desembre del 2012

Sessió de quimioteràpia

Dilluns passat, el Lluc va tenir la seva sessió de quimioteràpia. Van decidir sortir de Torres cap a Porto Alegre el dissabte al matí. Aprofitant que allà és estiu, van anar a descobrir un lloc per on havien passat un munt de vegades però no hi havien sigut mai, així que van seguir la carretera i van pujar a la muntanya, on es van trobar unes cascades precioses que no sabien que hi havia.


Després de passar el cap de setmana a caks avis, va arribar l'hora de d'anar a l'hospital de Sãn Antonio per fer la seva sessió de quimioteràpia. El Lluc estava molt content perquè aquesta ha sigut, de moment, l'última sessió de quimioteràpia, encara que el tractament ha de continuar.

El proper dia 3 de gener ha de tornar a l'hospital: cada mes hi haurà de tornar per fer-se una heparinització i així evitar que el catèter que porta s'obturi, ja que encara no l'hi poden treure. 

El mateix dia, ho aprofitaran per fer-li  les proves que li toquen,:una analítica, una ecografia del cor i una de l'abdomen, una ressonància i una tomografia.

Les proves han de continuar, igual que la resta de la medicació que ha de prendre diàriament, però tot sembla que va per bon camí i això és mol bon senyal.


dimarts, 11 de desembre del 2012

Apadrino

Aquests dies, hem continuat fent feina per tal que la gent pugui conèixer el nostre blog i ens ajudin a fer que aquest projecte arribi a ser una realitat.

Ja hem rebut algunes respostes: les unes ens animen a continuar, les altres ens ofereixen les seves pàgines del Facebook perquè puguem explicar aquesta historia, i n'hi ha d'altres ens dediquen un escrit al seu blog.

Apadrino, una ONG dedicada a apadrinar nens del tercer món per poder-los donar una vida millor, ens ha dedicat un d'aquests escrits. És un honor poder compartir-ho amb tots vosaltres!


Ho aprofitem per dir-vos que aquesta ONG, com moltes altres, fa una gran feina i que val la pena que dediqueu uns minuts a fer-hi un cop d'ull. També els podeu trobar al Facebook i al Twitter.
.

diumenge, 9 de desembre del 2012

Gràcies!


Estem contents de veure que aquest blog està arribant a molta gent: més de 2.800 visites en són moltes! Esperem que podrem continuar així i que, amb l'ajuda de tots, podrem seguir amb aquest projecte.

Us recordem que aquí podeu col·laborar amb nosaltres.

dijous, 6 de desembre del 2012

Gràcies a tots!!

Estem contents de tot el suport que anem rebent, la gent ens ajuda de la manera que pot, uns ens fan donacions, uns altres fan córrer les nostres xarxes... Hem trobat més gent com la Clara que ens dedica algunes paraules en el seu blog, com el cas d'en Jordi (http://bit.ly/SJoJ92). A tots i cada un de vosaltres, moltes gràcies. Estem segurs que:  Amb la teva ajuda, podrem!!