dimecres, 12 de desembre del 2012

Sessió de quimioteràpia

Dilluns passat, el Lluc va tenir la seva sessió de quimioteràpia. Van decidir sortir de Torres cap a Porto Alegre el dissabte al matí. Aprofitant que allà és estiu, van anar a descobrir un lloc per on havien passat un munt de vegades però no hi havien sigut mai, així que van seguir la carretera i van pujar a la muntanya, on es van trobar unes cascades precioses que no sabien que hi havia.


Després de passar el cap de setmana a caks avis, va arribar l'hora de d'anar a l'hospital de Sãn Antonio per fer la seva sessió de quimioteràpia. El Lluc estava molt content perquè aquesta ha sigut, de moment, l'última sessió de quimioteràpia, encara que el tractament ha de continuar.

El proper dia 3 de gener ha de tornar a l'hospital: cada mes hi haurà de tornar per fer-se una heparinització i així evitar que el catèter que porta s'obturi, ja que encara no l'hi poden treure. 

El mateix dia, ho aprofitaran per fer-li  les proves que li toquen,:una analítica, una ecografia del cor i una de l'abdomen, una ressonància i una tomografia.

Les proves han de continuar, igual que la resta de la medicació que ha de prendre diàriament, però tot sembla que va per bon camí i això és mol bon senyal.


2 comentaris:

  1. m'alegro de que toot estigui anant cap el bon camí, en aquests temes qualsevol cosa bona es un bon senyal i un pas més cap a la sortida.

    Sóc una familiar i amiga de pacients, tinc 17 anys i estic fen un treball sobre el càncer a nivell psicologic, vui veure si es necessitaria un tractament psicolgic ( tan per al malalt com per a la famila) juntament amb el mèdic, m'anira geniam que el Lluc em pogues respondre aquesta enquesta anònima i curtissima:

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHlJX2FIOTh5TmZjN25CdExOZ2NWOFE6MQ

    Moltes gràcies, i molta força en aquests momennts:))

    ResponElimina
  2. Hola, gràcies per les teves paraules.
    No dubtis que col·laborarem amb tu i omplirem el qüestionari. Em poso en contacte amb ells i t'ho fem.
    Sort en el teu treball. ;-)

    ResponElimina