dimarts, 20 de novembre del 2012

Tots amb el Lluc. Amb la teva ajuda, podrem!

El Lluc, amb la seva mare i el seu germà,
a l'arribada a Torres (Brasil)
El Lluc és un nen que va néixer a Barcelona, ara fa 10 anys.

Quan encara no havia fet els 6 anys, va haver de marxar al Brasil, la seva terra materna, amb el seu germà i la seva mare.

La seva mare coneix prou com funciona la sanitat del seu país i, només d'arribar-hi, els va fer una assegurança de salut, amb l'esperança que mai no n'haurien de fer servei. Malauradament, les coses van anar d'una altra manera.

El passat mes de maig, el Lluc es va posar molt malalt i, després que li fessin moltes proves, li van detectar una malaltia anomenada histiocitosi de les cèl·lules de Langerhans: és una mena de tumor, que, en aquest cas, se li havia format a les cervicals. Li havia crescut molt de pressa i, a més a més, estava molt a prop de la medul·la espinal, cosa que encara complicava més la situació.

El Lluc, aquest mes d'abril
Per sort, el van operar urgentment i l'operació va ser tot un èxit. El tumor, l'hi van poder extirpar gairebé tot, però ara ha de continuar fent un tractament llarg i molt costós: ha de fer quimioteràpia, ha de prendre molta medicació i s'ha de fer proves, controls i seguiments constants.

Tot això suposa una gran despesa econòmica que, malauradament, l'assegurança de salut que té no l'hi cobreix. De les proves mèdiques --ressonàncies, anàlisis clíniques, etc.--, l'assegurança només se'n fa càrrec al 50% del cost, però no cobreix ni els medicaments, ni la quimioteràpia, ni l'anestèsia.


El Lluc a l'hospital
La situació econòmica familiar és molt dura. Hem sol·licitat tots els crèdits que hem pogut, però ja no ens en donen més. Com que el Lluc té la nacionalitat espanyola, hem demanat ajudes a la Sanitat pública a Barcelona, però tots els tràmits han estat debades.

El Lluc ha aconseguit sortir-se'n, d'aquesta primera part tan dura i feixuga, però la malaltia hi continua sent i no pot deixar de lluitar. Li cal la nostra ajuda per poder-se continuar finançant el tractament.

Sabem que és una època molt difícil per tothom, i tots tenim els nostres problemes. Però us hem de demanar que, tots aquells que pugueu col·laborar amb una petita donació, ens ajudeu a fer que el Lluc pugui continuar el seu tractament.

Tan sols una miqueta de tothom serà una gran ajuda per ell.



 AMB LA TEVA AJUDA, PODREM!


Per col·laborar amb nosaltres, cliqueu aquí.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM.



També podeu contactar amb nosaltres a l'adreça: contuayudapodremos@gmail.com.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada